Menu

Samen kunnen we het onmogelijke

Merwestreek Projecten is een all-round projectontwikkelaar die actief is in zowel woning- als utiliteitsbouw. Merwestreek Projecten is een betrokken ontwikkelaar die in heel Midden-Nederland werkt aan uw toekomstige huisvesting. Of het nu gaat om een nieuwe woning, bedrijfs- of kantoorpand: Merwestreek ontwikkelt het!

Woningbouw
De focus van Merwestreek ligt op het ontwikkelen van bijzondere producten die passen bij de wensen van morgen: in elk marktsegment. De creatieve insteek van Merwestreek staat garant voor een passend en vernieuwend concept.

Utiliteitsbouw
Van bedrijfshuisvesting tot winkels, Merwestreek plant en ontwikkelt inspirerende en efficiënte ruimtes op mooie locaties. Merwestreek brengt uw huisvesting op een hoger plan.

De werkwijze van Merwestreek
Merwestreek Projecten laat zich inspireren door de eindgebruiker, en streeft naar producten die naadloos aansluit op de vraag van de markt. We laten onze creativiteit prikkelen door de locatie om tot een optimaal eindresultaat te komen. Door nauw samen te werken met Bouwmaatschappij Merwestreek en in een vroeg stadium uitvoeringsmethoden af te stemmen mag u rekenen op de beste kwaliteit voor een verantwoorde prijs.

De mens voorop
Bij Merwestreek staat de mens voorop. Dat geldt voor de eindgebruiker, maar ook voor het personeel. Het gaat immers om het menselijke kapitaal van de onderneming. Daar waar het beter kan, moet het beter en innoveren wij op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarnaast willen wij het ambacht doorgeven aan de volgende generatie. Merwestreek is uiteraard een erkend leerbedrijf.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl