Menu
30 huurappartementen Zuidplashof te Waddinxveen

30 huurappartementen Zuidplashof te Waddinxveen

Het nieuwe huren: hoogwaardig en duurzaam wonen. Dat kenmerkt het appartementencomplex Zuidplashof in Waddinxveen. Opdrachtgever Legenda Vastgoedontwikkeling heeft met het oog hierop opdracht gegeven aan Bouwmaatschappij Merwestreek om dit appartementencomplex te bouwen. In 2012 zijn alle 30 appartementen opgeleverd. Het ontwerp is bedacht door Visser en Wijtman Architecten.

In het complex vind je drie verschillende typen huurappartementen. Alle drie praktisch en sfeervol ingedeeld, voorzien van een luxe keuken en sanitair en bovendien een zeer energiezuinig en behaaglijk warmtepompsysteem. Dat betekent vloerverwarming door de hele woning, geen ruimte innemende radiatoren, koeling in de warme zomermaanden en bovenal lage energielasten. 7 woningen zijn grondgebonden, en de overige 23 appartementen zijn via een centraal trappenhuis met lift bereikbaar.

Het project omvat niet alleen de nieuwbouw van de 30 huurappartementen, maar ook de winkeluitbreiding van de Plus én de nieuwbouw van een Aldi.

Voor meer informatie en een overzicht van de huidige beschikbaarheid van de huurappartementen kijkt u op de projectwebsite.

 

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl