Menu

Bouwmaatschappij

Bouwmaatschappij Merwestreek is een aannemersbedrijf in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bouwen in heel Midden-Nederland aan jouw toekomstige huisvesting. Of het nu gaat om een nieuwe woning, bedrijfs- of kantoorpand, je mag rekenen op onze vakkundigheid en betrokkenheid.

Woningbouw
Sinds de oprichting is woningbouw ons speerpunt geweest. Fraaie, goed doordachte woningen bouwen, die in de jaren van bewoning een lust zijn, daar gáát Merwestreek voor. En een woning op maat gemaakt? Ook dat is mogelijk!

Utiliteitsbouw
Van bedrijfs- en kantoorgebouwen tot winkels en scholen; we kennen het klappen van de zweep. Optimalisatie staat voorop, om op elk gebied, van gebouwindeling tot begroting, het beste resultaat te halen.

De werkwijze van Merwestreek
Door een uitgekiende logistiek en flexibiliteit kan de bouwmaatschappij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding neerzetten. Traditioneel staat kwaliteit bij Merwestreek hoog in het vaandel. Betrokken mensen bouwen en denken met je mee om het gebouw aan meer dan al jouw wensen te laten voldoen.

De mens voorop
Bij Merwestreek staat de eindgebruiker voorop. Ook het personeel vinden we van groot belang. Het gaat immers om het menselijke kapitaal van de onderneming. Daar waar het beter kan, moet het beter en innoveren wij op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarnaast willen wij het ambacht doorgeven aan de volgende generatie. Merwestreek is uiteraard een erkend leerbedrijf.Bouwmaatschappij

 

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl