Menu
Villapark Lavendel 3

Aanbod

Ben je op zoek naar een andere woning? Misschien ben je gewoon benieuwd naar ons aanbod. Er is voor elk wat wils in verschillende prijsklassen.

Aan de linkerzijde kun je makkelijk navigeren in ons zakelijke en particuliere aanbod. Daarna kan je kiezen voor bestaande bouw of nieuwbouw. Er zijn volop mogelijkheden om woningen of bedrijfsruimtes te huren of te kopen.

Leuk om te weten: de meeste objecten hebben wij zelf gerealiseerd. De bedrijfsruimtes aan de Carneool zijn daar een mooi voorbeeld van. Hier hebben we de bedrijfsruimtes casco opgeleverd, waardoor de gebruiker alle mogelijkheid heeft om de ruimte naar wens in te richten. Ook in de particuliere woningbouw staat de mening van de toekomstige gebruiker hoog in het vaandel. Een mooi voorbeeld daarvan is het project Dalemburgh in Gorinchem. Daar bouwen we woningen op maat! Mooier kunnen we het toch niet maken?

Heb je vragen over ons aanbod of wil je vrijblijvend informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn je graag van dienst.

 

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl