Menu

Metselwerken

Ben je op zoek naar een ervaren partner als onderaannemer voor lijm-, metsel- of voegwerk, of steigerbouw? Merwestreek  Metselwerken B.V. heeft kennis en ervaring op de volgende terreinen:

Metselwerk
Merwestreek verwerkt alle soorten en maten stenen; vermetseld of verlijmd. Van het vermetselen met dunbedmortel, het traditionele metselwerk tot aan pointmasteren, Merwestreek kan het.

Voegwerk
Platvol, verdiept of geknipt: een voeg is ’the finishing touch’ en Merwestreek voegt het. Verschillende hardheden afgestemd op de gevraagde kwaliteit. Ook het reinigen van de gevels is voor ons geen enkele probleem.

Kalkzandsteen lijmwerk
Voor al het dragende kalkzandsteen lijmwerk en voor het verlijmen van lichte scheidingswanden ben je bij Merwestreek op het juiste adres: wij verlijmen elementen, lijmblokken, vellingkantblokken; zowel mechanisch als handmatig, en zowel kalkzandsteen of beton.

Steigerwerk
Merwestreek beschikt over een team van vakmensen om veilige en praktische steigers te bouwen. Qua materiaal beschikken wij over ca. 18.000 m2 steiger van het Tube-Lock systeem.

Hulpmaterieel
De logistiek op de bouwplaats is bij ons in vertrouwde handen. Wij beschikken over alle denkbare hulpmateriaal, van lijmkranen, hulpmiddelen voor het opperen van materialen tot verreikers en bouwliften, hydrolische knippers, elektrische pompwagens, heftrucks en loopkatkranen. Totale ontzorging; wanneer jij wilt en volgens de gevraagde specificaties, met jouw planning als rode draad.

De werkwijze van Merwestreek
Een creatieve en unieke werkwijze, plus een uitgekiende logistiek, zowel richting de bouwlocatie als op de bouwlocatie: Merwestreek kan jou als onderaannemer veel voordelen opleveren. Wij willen enkel kwaliteit leveren en zijn daartoe VCA-gecertificeerd.

De mens voorop
Bij Merwestreek staat de eindgebruiker voorop. Ook het personeel vinden we van groot belang. Het gaat immers om het menselijke kapitaal van de onderneming. Daar waar het beter kan, moet het beter en innoveren wij op het gebied van arbeidsomstandigheden. Daarnaast willen wij het ambacht doorgeven aan de volgende generatie. Merwestreek is uiteraard een erkend leerbedrijf.

Offerte aanvragen voor metsel-, voeg-, lijm- en steigerwerkzaamheden? Neem contact met ons op. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. Metselwerken 6

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl