Start bouw villa's Sedum te Gorinchem in tweede kwartaal 2018

Logo zonder payoff

Geen nieuws is geen nieuws, goed nieuws is er altijd!

Goed nieuws!

In kwartaal 2018 gaan we starten met de eerste fase van het bijzondere project Sedum. Klik hier om de complete advertentie te bekijken.

In Gorinchem zullen wij zeer royale villa's realiseren met een inhoud tot wel 1400 m³. Kopers hebben een grote keuzevrijheid in bijvoorbeeld woninguitbreiding en -indeling, kozijnsoort en dak- en gevelbekleding.

Sedum wordt een kleinschalige en exclusieve wijk, gesitueerd achter de fraaie, recent gebouwde nieuwbouwwijk Dalemburgh aan de uiterste oostkant van Gorinchem. Op deze landelijke locatie met waterpartij heeft u een vrij uitzicht over de polder richting Vuren.

Sedum is de laatste deelwijk van het grotere plan Hoog Dalem aan deze zijde van Gorinchem. U woont op fietsafstand van het centrum van Gorinchem met alle denkbare voorzieningen, maar woont voor uw gevoel ook echt in landelijk gebied. Als u de deur achter u dichttrekt, wandelt of fietst u binnen enkele minuten naar de oevers van de Waal. Een heerlijke omgeving om te wonen.

De villa's in Sedum zijn standaard zeer compleet, hebben veel lichtinval en een luxe afwerking. Met Sedum kiest u voor klasse en kwaliteit, maar u hebt ook bouwtechnisch nog vele mogelijkheden om de villa naar eigen wens uit te breiden, in te delen of af te werken. Denk al eens na over de steenkleur, een uitbouw aan de voor- of achterzijde, een extra woonlaag (kelder) of een Sedum dak in plaats van een zinken dak.

Naast de vele bouwopties kunt u de villa ook naar eigen smaak afwerken en inrichten. Want bij de afwerking en inrichting hebt u een ruime keuze, uiteraard altijd uitgevoerd met materialen van topkwaliteit. Maar of het nu gaat om bouwtechnische wensen of afwerkingsopties, bij uw villa is in principe alles mogelijk zolang het binnen de wettelijke regels en richtlijnen blijft.

 

Vragen of opmerkingen over dit bericht?

Meer nieuws

Verkoop Project Glipperhof in Heemstede gestart!

Verkoop Project Glipperhof in Heemstede gestart!

Op de hoek Glipperweg en Patrijzenlaan in Heemstede, een historische locatie waar voorheen een oude bakkerij en andere historische panden stonden worden 15 zeer duurzame en energiezuinige woningen gerealiseerd. Eén vrijstaande woning, 7 hofwoningen en nog eens 7...

De Hofmeester - Hoog Dalem - Gorinchem

De Hofmeester - Hoog Dalem - Gorinchem

VERKOOP GESTART! De Hofmeester: de cirkel is rond! Alweer meer dan 10 jaar geleden werden de eerste woningen van Hoog Dalem opgeleverd. De karakteristieke, ruime woningen aan De Ruigenhoek. Deze woningen liggen op een donk middenin het groen, aan het begin van de...

Ook wonen in het prachtige Gorinchem?

Ook wonen in het prachtige Gorinchem?

De Majoor te Gorinchem, wonen met de natuur als overbuur. De foto spreekt voor zich, wat een prachtig uitzicht. Kom zelf een kijkje nemen in de Majoor: Open Huis zaterdag 17 juni van 10 tot 14 uur De Kwartiermeester te Gorinchem, daar voel je je thuis! Vrijstaande -...

10 woningen de Majoor te Gorinchem, Dronefoto

10 woningen de Majoor te Gorinchem, Dronefoto

Onlangs hadden wij weer een mooie dronefoto ontvangen waarop de voortgang van dit werk is te zien. De afbouwbouw is bij de eerste woningen gestart, dus de trappen, afwerkvloeren en binnenwanden zijn daar al geplaatst. Bij de laatste woningen wordt nog hard aan de...