Menu
Veel bezoekers tijdens open huis De Driehoek te Waddinxveen Driehoek Driehoek

Terugblik open huis De Driehoek te Waddinxveen

Niet alleen in Vlijmen, maar ook in Waddinxveen werd er afgelopen zaterdag een open huis georganiseerd. Toekomstige huurders en andere geïnteresseerden hadden de mogelijkheid om het in aanbouw zijnde appartementencomplex De Driehoek van binnen te bewonderen. Mike Bijl van Gouwestad Makelaardij blikt tevreden terug op een geslaagde en goed bezochte dag.

Op de locatie van de voormalige Dick Brunaschool aan de Zuidplashof in Waddinxveen realiseren wij appartementencomplex De Driehoek, bestaande uit 25 appartementen. De eerste woonlaag van het appartementencomplex ligt een stuk hoger dan het maaiveld, zodat er onder het gebouw ruimte ontstaat voor bergingen en parkeerplaatsen. Ook de entree van het appartementencomplex wordt hier gerealiseerd.

De gebruiksoppervlaktes van de woningen variëren tussen de 72 en 104 m2. Alle appartementen zijn voorzien van een royaal terras. De penthouses krijgen zelfs een extra groot dakterras!

Wil je meer informatie ontvangen over de appartementen van De Driehoek, neem dan contact op met de makelaar Gouwestad Makelaardij (0182 – 636 021).

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl