Menu
rijwoningen

Start verkoop 10 rijwoningen Echina te Vlijmen

Afgelopen zaterdag is de verkoop van fase 2 in Vlijmen van start gegaan. Deze fase ‘Echina’ omvat 10 rijwoningen.

Net zoals alle andere (half)vrijstaande woningen die gerealiseerd zullen worden in villapark Lavendel, zijn ook deze rijwoningen ontworpen met het oog op de markante jaren-30-architectuur. De bijzondere paraboolvormige kappen benadrukken dit nog eens extra.

Schrijf je nu in voor deze bijzondere rijwoningen! Let op: inschrijven kan tot uiterlijk 10 oktober 2016 om 12:00 uur bij Staete Makelaars.

Wil je eerst meer informatie over de rijwoningen, neem dan contact op met Staete Makelaars: 0416 – 344 944 of nieuwbouw@staete.nl.

Wonen in Villapark Lavendel is bijzonder. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. Met de auto sta je in nog geen tien minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch. Of Waalwijk, hoewel Vlijmen zelf ook alle voorzieningen heeft – van sportclubs tot winkels en van eetcafés tot restaurants.

Hier woon je pas echt buiten. Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen, de IJzeren Man en het Engelermeer. We durven wel te zeggen dat er zo dicht bij Den Bosch maar weinig aanbod is dat kan tippen aan de unieke halfvrijstaande of vrijstaande villa’s in Villapark Lavendel. De statige uitstraling, de indrukwekkende volumes, de lichte ruimtes en de vrije indeelbaarheid van de woningen die het mogelijk maken hem helemaal naar jouw wens en smaak in te richten.

Ontdek nu zelf het bijzondere wonen in Villapark Lavendel.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl