Menu
Start bouw villa's Sedum tweede kwartaal 2018

Start bouw villa’s Sedum te Gorinchem in tweede kwartaal 2018

Goed nieuws!

In kwartaal 2018 gaan we starten met de eerste fase van het bijzondere project Sedum. Klik hier om de complete advertentie te bekijken.

In Gorinchem zullen wij zeer royale villa’s realiseren met een inhoud tot wel 1400 m³. Kopers hebben een grote keuzevrijheid in bijvoorbeeld woninguitbreiding en -indeling, kozijnsoort en dak- en gevelbekleding.

Sedum wordt een kleinschalige en exclusieve wijk, gesitueerd achter de fraaie, recent gebouwde nieuwbouwwijk Dalemburgh aan de uiterste oostkant van Gorinchem. Op deze landelijke locatie met waterpartij heeft u een vrij uitzicht over de polder richting Vuren.

Sedum is de laatste deelwijk van het grotere plan Hoog Dalem aan deze zijde van Gorinchem. U woont op fietsafstand van het centrum van Gorinchem met alle denkbare voorzieningen, maar woont voor uw gevoel ook echt in landelijk gebied. Als u de deur achter u dichttrekt, wandelt of fietst u binnen enkele minuten naar de oevers van de Waal. Een heerlijke omgeving om te wonen.

De villa’s in Sedum zijn standaard zeer compleet, hebben veel lichtinval en een luxe afwerking. Met Sedum kiest u voor klasse en kwaliteit, maar u hebt ook bouwtechnisch nog vele mogelijkheden om de villa naar eigen wens uit te breiden, in te delen of af te werken. Denk al eens na over de steenkleur, een uitbouw aan de voor- of achterzijde, een extra woonlaag (kelder) of een Sedum dak in plaats van een zinken dak.

Naast de vele bouwopties kunt u de villa ook naar eigen smaak afwerken en inrichten. Want bij de afwerking en inrichting hebt u een ruime keuze, uiteraard altijd uitgevoerd met materialen van topkwaliteit. Maar of het nu gaat om bouwtechnische wensen of afwerkingsopties, bij uw villa is in principe alles mogelijk zolang het binnen de wettelijke regels en richtlijnen blijft.

 

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl