Menu
sloopwerkzaamheden Waalhaven

Sloopwerkzaamheden Waalhaven te Rotterdam gereed

De sloopwerkzaamheden zijn gereed. Ook de bouwvergunning is inmiddels ingediend.

Zodra er voldoende kopers/huurders zijn, dan kan er gestart worden met de realisatie van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Van Blommesteynweg 75. Dit project omvat tien multifunctionele bedrijfsunits, en deze zijn gelegen aan de rand van haven- en bedrijfsterrein Waalhaven.

Het bedrijfscomplex in de Waalhaven heeft een totale vloeroppervlakte van circa 7.164 m² en wordt gerealiseerd op een kavel van 10.630m². De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf circa 665 m² bedrijfsruimte met 106 m² kantoorruimte. Door naast elkaar gelegen units met elkaar te combineren, kunnen veel grotere ruimten gecreëerd worden.

De bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m² met een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 7,65 m1. Bij de opbouw van de staalconstructie is er tevens constructief rekening gehouden met het aanbrengen van een kraanbaan. De bedrijfsunits worden standaard verder voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeuren. Optioneel kan er ook gekozen worden voor een laad-/loskuil met loadingdock.

De eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft het bedrijfscomplex een uitstraling op niveau. Het complex wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd en er kan met de wensen van het bedrijf rekening worden gehouden.

Als je interesse hebt in één van de units in het gebied van de Waalhaven, of als je meer informatie wilt ontvangen, dan staat de makelaar je graag te woord.

Molenaar Bedrijfshuisvesting
Heemraadssingel 196
3021 DM  ROTTERDAM
info@molenaarmakelaars.nl
010 – 820 87 77

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl