Menu
Deze reclame van Sedum langs de A15 is niet te missen

Deze reclame van Sedum langs de A15 is niet te missen

Deze reclame van ons project Sedum is niet te missen!

Langs de A15 bij Gorinchem Oost prijkt een enorm reclamedoek waarop ons project Sedum te zien is.

Sedum wordt een kleinschalige en exclusieve wijk met 13 vrijstaande woningen. De wijk is gelegen achter de fraaie, recent gebouwde nieuwbouwwijk Dalemburgh aan de uiterste oostkant van Gorinchem. Deze landelijke locatie met waterpartij heeft een vrij uitzicht over de polder richting Vuren.

Sedum is de laatste deelwijk van het grotere plan Hoog Dalem aan deze zijde van Gorinchem. Je woont op fietsafstand van het centrum van Gorinchem met alle denkbare voorzieningen, maar woont voor je gevoel ook echt in landelijk gebied. Als je de deur achter je dichttrekt, wandel of fiets je binnen enkele minuten naar de oevers van de Waal. Een heerlijke omgeving om te wonen.

Wil jij hier wonen? Bel of mail naar Woonaccent (0183-668811 of gorinchem@woonaccent.nl)

Wonen in Sedum

De villa’s in Sedum zijn standaard zeer compleet, hebben veel lichtinval en een luxe afwerking. Met Sedum kies je voor klasse en kwaliteit, maar je hebt ook bouwtechnisch nog vele mogelijkheden om je villa naar eigen wens uit te breiden, in te delen. of af te werken. Denk al eens na over de steenkleur, een uitbouw aan de voor- of achterzijde, een extra woonlaag (kelder) of een Sedum dak in plaats van een zinken dak.

Naast de vele bouwopties kun je jouw villa ook naar eigen smaak afwerken en inrichten. Want bij de afwerking en inrichting heb je een ruime keuze, uiteraard altijd uitgevoerd met materialen van topkwaliteit. Maar of het nu gaat om bouwtechnische wensen of afwerkingsopties, bij je villa is in principe alles mogelijk zolang het binnen de wettelijke regels en richtlijnen blijft.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl