Menu
Lavendel Vlijmen Echina Echina Echina Echina Echina Echina Echina

Oplevering voor rijwoningen Echina in Vlijmen nadert

De rijwoningen Echina in Vlijmen worden opleverklaar gemaakt. Vanaf begin oktober zullen de 10 rijwoningen worden opgeleverd. Ook aan de vrijstaande woningen en de twee-onder-een-kapwoningen van de tweede fase wordt gewerkt aan de afbouw.

De woningen van de volgende fase bevinden zich in de ruwbouwfase.

De kavels 28 en 38 zijn op dit moment nog te koop. De kavels 35 en 37 (waar de bouw al van gestart is) zijn eveneens nog te koop. Bij Staete Makelaars kunt u meer informatie krijgen over de nog beschikbare woningen. U kunt hen bereiken via 073 – 511 70 00 of nieuwbouw@staete.nl.

Wonen in Villapark Lavendel is bijzonder. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. Met de auto sta je in nog geen tien minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch. Of Waalwijk, hoewel Vlijmen zelf ook alle voorzieningen heeft – van sportclubs tot winkels en van eetcafés tot restaurants.

Hier woon je pas echt buiten. Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen, de IJzeren Man en het Engelermeer. We durven wel te zeggen dat er zo dicht bij Den Bosch maar weinig aanbod is dat kan tippen aan de unieke halfvrijstaande of vrijstaande villa’s in Villapark Lavendel. De statige uitstraling, de indrukwekkende volumes, de lichte ruimtes en de vrije indeelbaarheid van de woningen die het mogelijk maken hem helemaal naar jouw wens en smaak in te richten.

Ontdek nu zelf het bijzondere wonen in Villapark Lavendel.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl