Menu
Vlijmen Vlijmen Vlijmen Vlijmen Vlijmen Vlijmen Vlijmen Vlijmen

Feestelijk startsein Villapark Lavendel te Vlijmen

Op 7 juli 2016 was het zover: de eerste officiële handeling van het plan Villapark Lavendel te Vlijmen is uitgevoerd. Dit moment hebben wij niet onopgemerkt aan onze kopers voorbij laten gaan.

De feestelijkheden vonden plaats op de bouwplaats. Wethouder Van der Poel van gemeente Heusden heeft samen met een aantal toekomstige bewoners de eerste begane grondvloer gemonteerd.

Na deze officiële handeling was er de gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje. Op de foto’s ziet u enkele trotse toekomstige bewoners op hun kavel staan.

Mede dankzij de grote opkomst van de toekomstige bewoners, het mooie weer en de tot in de puntjes verzorgde catering, zien we terug op een geslaagde middag.

Bijzonder wonen, dat kan in Villapark Lavendel. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. De vrij indeelbare woningen hebben stuk voor stuk een statige uitstraling, indrukwekkende volumes en lichte ruimtes. Kortom, je hebt de mogelijkheid om een woning helemaal naar jouw wens en smaak in te richten.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl