Menu
Noordpark Waddinxveen Noordpark

Noordpark: verfijnd wonen in Waddinxveen

Begin april 2017 zal de verkoop starten van een exclusief project: Noordpark. Heb je interesse? Meld je dan op de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief.

Noordpark exclusief wordt een collectie van 7 individueel gestylede villa’s. 7 buitenkansen voor fijnproevers, waar wonen genieten wordt.

Strakke lijnen, grote raampartijen, platte daken met dakterrassen en heel veel licht en ruimte. Noordpark exclusief kan met recht een opvallend project worden genoemd, in een tijd waarin de variatie in nieuwbouw vaak ver te zoeken is.

De voor Noordpark zo kenmerkende moderne architectuur zal in de 6 nieuw te realiseren twee-onder-een-kapwoningen en de bijzondere vrijstaande villa naar een nieuw niveau van design getild worden.

Elke woning is individueel vormgegeven en aanpasbaar aan de wensen van de nieuwe bewoners. De uitgebreide mogelijkheden voor zowel interieur als exterieur maken deze bijzondere objecten voor vrijwel elk ieder persoon geschikt.

Aan de noordelijke rand van het strategisch gelegen Waddinxveen vind je de moderne nieuwbouwwijk Noordpark. Binnen no time ben je vanaf deze plek in de grote steden, een ideale uitvalsbasis dus. Maar in het stadse dorp vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

Waddinxveen beschikt over uitgebreide sport- en onderwijsvoorzieningen, recreatiemogelijkheden, een fraai winkelcentrum en gezellige horecagelegenheden.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl