Menu
Bijzonder wonen in Villapark Lavendel in Vlijmen krijgt steeds meer vorm Lavendel Lavendel Lavendel Lavendel Lavendel Lavendel Lavendel Lavendel

Bijzonder wonen in Villapark Lavendel in Vlijmen krijgt steeds meer vorm

Villapark Lavendel wordt steeds mooier. Een flink aantal woningen is ingericht en wordt al een tijdje bewoond.

In de recent opgeleverde woningen wordt hard gewerkt aan de inrichting. Het is prachtig om te zien hoe Villapark Lavendel steeds een beetje meer de uitstraling van een bijzondere woonwijk krijgt. Want bijzonder wonen in Vlijmen, dat is een ding dat zeker is.

Wil jij ook wonen in deze intieme en prachtig afgewerkte wijk? Informeer dan eens bij Staete Makelaars via nieuwbouw@staete.nl of 0416 – 344 944. Zij vertellen jou graag over de beschikbaarheid van de laatste woningen.

Vlijmen en omgeving

Met niet meer dan 17.000 inwoners is het dorp Vlijmen op een prettige manier kleinschalig, maar wel net groot genoeg om alle voorzieningen te kunnen bieden: de dingen die je nodig hebt én de dingen die het leven aangenaam maken. Vlijmen is een van de drie grote kernen binnen de gemeente Heusden, waartoe ook het beroemde vestingstadje Heusden en het dorp Drunen behoren.
De laatste jaren is Vlijmen gegroeid met enkele nieuwbouwwijken aan de rand van het dorp. Villapark Lavendel zal hierop aansluiten maar door de intieme opstelling van de woningen en de markante gebogen jaren-30-kappen wel een herkenbare, eigen plek opeisen. Als het gaat om voorzieningen, heb je in Vlijmen niets te klagen. Het dorp heeft niet alleen goede scholen en kinderopvang, maar ook een bibliotheek, een toneel- en een dansclub en tal van andere verenigingen. Vlijmen heeft in feite alles wat je nodig hebt. Voor jong en oud. Vooral op sportgebied is er een royaal aanbod: er is een zwembad, een hockeyclub, en er zijn onder meer voetbal-, tennis-, duik-, en fitnessclubs. Niet onbelangrijk, hier worden snel nieuwe contacten gelegd. Vlijmen heeft een verrassend compleet winkelaanbod: naast de gebruikelijke supermarkten heeft de kern diverse kleding- en schoenenwinkels. Aan het plein zitten verschillende restaurantjes, brasseries en eetcafés.

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem 2

De Generaal Hoog-Dalem, Gorinchem

Bekijk dit project
De Kolonel, Gorinchem 5

De Kolonel, vrije kavelbouw te Gorinchem

Bekijk dit project
Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis 5

Dok 3223, Moriaanseweg Oost, Hellevoetsluis - (ALLE WONINGEN VERKOCHT)

Bekijk dit project
Signatura te Alblasserdam 1

Signatura Alblasserdam

Bekijk dit project

Merwestreek Groep

  • Rivierdijk 636
  • 3371 EE Hardinxveld-Giessendam
  •  
  • Tel.: 0184 - 61 23 47
  • E-mail: info@merwestreek.nl